Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar paasprijsvraag bekend

Kijk snel of jij gewonnen hebt!

Afgelopen weekend kon je op Daily Nintendo meedoen aan de paasprijsvraag. Lees hier wie het gelukt is alle eieren te vinden!

Zo het zit er op, de paashaas is weer vertrokken. De afgelopen dagen had onze eigen Yoshi-paashaas zijn eieren verstopt op de website van Daily Nintendo. Mocht het je niet gelukt zijn de vijf eieren te vinden kan je hier lezen waar ze verstopt zaten:

Het eerste ei zat verstopt op de reviews pagina in het scherm van de WiiU. Een ander ei verstopte zich in de handen van Pikachu op de redactie pagina. Ei nummer drie kon je vinden wanneer je naar de features pagina ging. Bij het artikel over de DN Awards had een ei zich verstopt in de beker.

De overige twee eieren waren te vinden in artikelen die op zondag en maandag verschenen. Het eerste artikel waarin een ei verscheen was het bericht over Puyo Puyo Champions. Het andere ei verstopte zich tussen de uitslagen van het Springfest.

Nu zal je misschien denken, ik heb er nog een gevonden, en dat kan kloppen! Hoewel het niet bewust was zat er ook in het artikel over de GameBoy een ei van Yoshi! Heb je deze gevonden en daardoor een van de andere vijf gemist dan doe je ook gewoon mee voor de prijzen!

Over prijzen gesproken, laten we snel gaan kijken wie het gelukt is om alle vijf (of zes) de eieren te vinden. Namens het gehele Daily Nintendo team volgt hier eervolle vermelding voor iedereen die ze allemaal gevonden heeft:

Een diepe buiging voor iedereen de moeite heeft genomen om de eieren te zoeken helaas hebben we maar een shirt te verloten, de gelukkige winnaar van deze paasprijsvraag is… @iRemco, gefeliciteerd! Stuur even een berichtje met je adresgegevens dan zorgen wij dat het shirt zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Veel plezier met het shirt en voor de rest niet getreurd, er komen snel weer nieuwe prijsvragen op Daily Nintendo, houd de website dus in de gaten!