Jouw online Nintendo Magazine

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers bekend gemaakt voor Switch

Vandaag zou Persona 5S bekend gemaakt worden. Er waren veel geruchten dat dit de Switch-editie zou zijn van Persona 5. Alhoewel er wel een Switch-versie van Persona 5S komt, is het niet wat de meeste fans hoopten.

Vandaag zou Persona 5S bekend gemaakt worden. Er waren veel geruchten dat dit de Switch-editie zou zijn van Persona 5. Alhoewel er wel een Switch-versie van Persona 5S komt, is het niet wat de meeste fans hoopten.

Tijdens het concert in Japan vandaag is Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers bekend gemaakt. Deze titel is een actie-RPG dat vermoedelijk op dezelfde manier gaat werken als games zoals Hyrule Warriors en Fire Emblem Warriors. Dit is niet zo gek aangezien Koei Tecmo en Omega Force achter dit project zitten.

Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Je kan de trailer hieronder bekijken