Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo organiseert gesloten bètatest voor Mario Kart Tour

We zullen iets langers moeten wachten op deze mobiele titel.

Krijgen we eindelijk meer te zien van de mysterieuze titel?

Krijgen we eindelijk meer te zien van de mysterieuze titel?

Nintendo gaat een gesloten bètatest organiseren voor hun aankomende mobiele titel, Mario Kart Tour. De game is een hele tijd geleden aangekondigd en zou naar verwachting deze zomer wereldwijd verschijnen. Spelers die de game willen uitproberen voor de release, kunnen zich aanmelden via de officiële site van de game.

Helaas voor Europese gamers, want zij zijn uitgesloten van de test. Alleen Japan en de Verenigde Staten zullen mogen meedoen. Daarnaast zijn alleen Android-apparaten ondersteunt, dus spelers met een iOS-device kunnen zich ook niet registreren. Spelers die wel aan de eisen voldoen kunnen zich inschrijven voor de gesloten bètatest van 23 april tot 7 mei. De test zelf loopt van 22 mei tot 4 juni.

About
The closed beta test is a test of an application under development and is held for customers in order to improve the quality of the game. Furthermore, the number of customers who may participate in this test is limited. If the number of applications exceeds the number of possible participants, we will randomly select the participants.

Application Schedule
Tuesday, April 23, 2019 to Tuesday, May 7, 2019 at 7:59 p.m. PT

Beta-Test Schedule
Planned for Wednesday, May 22, 2019 to Tuesday, June 4, 2019 PT

Note: Dates may change without prior notice.

Supported Countries
Japan, United States

Supported OS
Android
Note: Excludes certain devices

Other
We will not respond to inquiries regarding the content or implementation of the closed beta test.

In-game purchases are not available during the beta test.