Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo: geen plannen voor onthulling nieuwe hardware op E3 2019

Geen Switch Lite en Switch Pro?

Geen Switch Lite en Switch Pro?

In de afgelopen maanden zijn er veel geruchten over Nintendo’s plannen voor toekomstige Switch-modellen opgedoken. We hebben inmiddels al gehoord over een goedkoper Switch-model zonder tv-functionaliteit en een geüpgradede versie, vergelijkbaar met de New Nintendo 3DS. Blijkbaar zullen deze modellen toch niet op de korte termijn verschijnen.

Nintendo-president Shuntaro Furukawa gaf tijdens een briefing over de financiële resultaten van vandaag commentaar op de speculaties. Volgens hem zal nieuwe hardware niet worden aangekondigd op E3. Het sluit niet uit dat we op een later moment nieuwe aankondigingen krijgen, maar voor nu zal het nog even stil blijven op hardware-gebied.

Bron