Nintendo: geen plannen voor onthulling nieuwe hardware op E3 2019

Geen Switch Lite en Switch Pro?

In de afgelopen maanden zijn er veel geruchten over Nintendo’s plannen voor toekomstige Switch-modellen opgedoken. We hebben inmiddels al gehoord over een goedkoper Switch-model zonder tv-functionaliteit en een geüpgradede versie, vergelijkbaar met de New Nintendo 3DS. Blijkbaar zullen deze modellen toch niet op de korte termijn verschijnen.

Nintendo-president Shuntaro Furukawa gaf tijdens een briefing over de financiële resultaten van vandaag commentaar op de speculaties. Volgens hem zal nieuwe hardware niet worden aangekondigd op E3. Het sluit niet uit dat we op een later moment nieuwe aankondigingen krijgen, maar voor nu zal het nog even stil blijven op hardware-gebied.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

4 gedachten over “Nintendo: geen plannen voor onthulling nieuwe hardware op E3 2019

Geef een reactie