Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mortal Kombat 11 launch zeer succesvol

Er staat nieuwe content gepland voor meerdere jaren.

Er staat nieuwe content gepland voor meerdere jaren.

Mortal Kombat 11 is sinds gisteren verkrijgbaar voor verschillende platformen waaronder de Nintendo Switch. De launch van het elfde deel uit de populaire vecht-serie is zeer succesvol te noemen. David Haddad, de president van Warner Bros. Interactive Entertainment, heeft laten weten dat Mortal Kombat 11 de beste launch heeft uit de hele serie. Exacte cijfers noemde hij niet maar wel liet hij weten dat er de komende jaren nieuwe content op de planning staat. Het lijkt er dus op dat de game op langere termijn goed ondersteund zal blijven worden.

De review van de Switch-versie komt spoedig op Daily Nintendo. Mortal Kombat 11 is nu te downloaden in de eShop. De fysieke versie zal iets later volgen, namelijk begin volgende maand. Heb jij de game inmiddels al aangeschaft?