Bekijk nu de eerste aflevering van Let’s Smash

Nintendo Nederland lanceert een nieuwe web-serie op het YouTube-kanaal waarin ze uitleg geven over Super Smash Bros. Ultimate.

Het vechtspel verscheen eind vorig jaar in de winkels en sindsdien zijn er wereldwijd meer dan 12 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. Met de toenemende populariteit van deze game lanceert het Nederlandse YouTube-kanaal van Nintendo de web-serie “Let’s Smash”, in deze nieuwe reeks legt Rames je piekfijn uit hoe je het beste uit deze game kan halen.

In de eerste aflevering overloopt Rames de basisprincipes, volgens de presentator is dit slechts een tipje van de sluier en mogen we de komende weken meer informatie verwachten. Bekijk hieronder de eerste aflevering.

Eén gedachte over “Bekijk nu de eerste aflevering van Let’s Smash

Geef een reactie