Video vergelijkt Switch-versie Mortal Kombat 11 met Playstation 4-versie


Hoe weet de Nintendo Switch-versie zich staande te houden?

Vandaag is Mortal Kombat 11 verschenen onder andere voor de Nintendo Switch. Het spel is op meerdere platformen verschenen waaronder ook de Playstation 4 en onderstaande video laat zien hoe de Nintendo Switch-versie oogt ten opzichte van de playstation 4 versie. Het verschil lijkt vooral in de scherpte, textures en details te zitten waardoor het geheel iets minder mooi oogt. Voor wie nog twijfelt of deze titel iets voor jou is zal er op korte termijn een review verschijnen op Daily Nintendo.

Mortal Kombat 11 is nu te downloaden in de eShop. De fysieke versie volgt op 9 mei dit jaar.

7 gedachten over “Video vergelijkt Switch-versie Mortal Kombat 11 met Playstation 4-versie

 • 24/04/2019 om 05:39
  Permalink

  Ik vind het verschil qua graphics bij deze game toch wel erg groot. Zeer duidelijk scherpte- en detail-verlies en veel ‘shimmering’. Er zijn duidelijk veel concessies gedaan om de framerate op 60fps te houden.

  • 24/04/2019 om 10:15
   Permalink

   Natuurlijk kan je geen 1 op 1 verwachten, maar als je bv kijkt naar een Doom, die komt veel beter uit de verf dan Mortal Kombat 11. Zo zijn er nog genoeg andere voorbeelden van multi-platformgames die er best goed uitzien op de Switch als je deze vergelijkt met de andere platforms. Bij Mortal Kombat 11 zijn de verschillen wel erg groot. MK11 is voor mij één van de ports die het meest moet inleveren.

 • 24/04/2019 om 12:18
  Permalink

  ik denk niet dat je dit zo kan beoordelen, Doom heeft overduidelijk andere aanpassingen gekregen (enorme blur op achtergond) wat voor die titel beter uitpakte en wellicht voor MK11 weer niet. Uiteindelijk denk ik dat totaalplaatje qua graphics van belang is, dus ook hoe het draait. Een spel als MK11 zal ten slotten zeer snel moeten draaien?

  • 24/04/2019 om 15:15
   Permalink

   Je moet niet vergeten dat Doom grote driedimensionale levels heeft met heel veel vijanden op het scherm. MK11 is twee personages in een miniem level dat alleen horizontaal beweegt. Dan verwacht je toch wel wat beter dan nu het geval is. Het laat maar eens zien dat Panic Button veel meer uit de Switch weet te halen dan andere ontwikkelaars.

Geef een reactie