Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Shakedown: Hawaii 7 mei naar de Nintendo Switch

De Nintendo 3DS-versie moet kort daarna ook volgen.

De Nintendo 3DS-versie moet kort daarna ook volgen.

Shakedown: Hawaii werd al een geruime tijd terug aangekondigd, onder andere voor de Nintendo Switch. Na lang wachten is nu eindelijk een releasedatum bekend geworden. Op 7 mei zal de titel namelijk naar Nintendo’s hybride console komen. De 3DS-versie moet iets later volgen.

Shakedown: Hawaii is het vervolg op de eerder verschenen titel Retro City Rampage en is een actiespel die zijn inspiratie haalt uit games uit het 16-bit tijdperk van hetzelfde genre. Zowel op grafisch gebied als qua gameplay zal het spel aanvoelen als een game uit de jaren 90.  Onderstaande video geeft je alvast een goede indruk van het spel.