Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Update: Paasprijsvraag! Zoek mee naar paaseieren en maak kans op een Mario T-Shirt

Paashaas Yoshi heeft zijn eieren op onze website verstopt. Weet jij ze te vinden?

Doe mee aan de paaseieren jacht op Daily Nintendo, weet jij alle eieren te vinden?

Update: Alle vijf de eieren zijn inmiddels op de website te vinden!

Update 2: vanwege het mooie weer is de deadline verlengd tot vanavond 23:59!


Traditiegetrouw gaan mensen met Pasen de straten op of de tuinen in om te gaan zoeken naar paaseieren. Het leek ons op Daily Nintendo ook een leuk plan om een paar paaseieren te gaan verstoppen op de website. Inmiddels heeft de paashaas (Yoshi!) zijn werk gedaan en kan er dus gejaagd worden op de enige echte Yoshi eieren.


Dit zijn de bekende Yoshi paaseieren!

Mocht je even vergeten zijn hoe deze eieren er ook al weer uitzien hebben we hiernaast een aantal van deze eieren weergegeven. Let op, deze doen NIET mee aan de actie! In het totaal zullen er vijf paaseieren verstopt worden. Drie daarvan zijn nu al te vinden op de website, de andere twee verschijnen in de artikelen die vandaag of morgen online komen. Kom dus regelmatig terug om op zoek te gaan naar een nieuw ei!

Wanneer je alle vijf de eieren gevonden hebt stuur je een pm naar mij (@Jopvdsteen) met daarin de link naar alle vijf de pagina’s waar je de eieren op kan vinden. Meedoen kan tot dinsdagmiddag 12u, in de avond zullen we dan een lijstje online zetten met iedereen die alle vijf de eieren gevonden had! Onder iedereen die alle eieren gevonden heeft verloten we ook nog een zwart Mario T-shirt (maat XL).

Regels:
  • Alle eieren zijn vindbaar met één klik vanaf de homepagina.
  • De Yoshi eieren zitten verwerkt IN andere afbeeldingen.
  • Drie eieren zitten nu al verstopt op verschillende pagina’s.
  • Twee eieren zitten in artikelen die vandaag/morgen online komen.
  • Bespreek de gevonden eieren niet op het forum, zo kan iedereen zijn eigen zoektocht houden.
  • Stuur alleen een pm wanneer je ALLE vijf de eieren gevonden hebt.
  • Onder alle goede inzendingen verloten we één zwart Mario T-shirt (maat XL).
Tot slot

Namens het gehele Daily Nintendo team wensen we jullie hele fijne Paasdagen en hopen we jullie nog veel terug te zien op onze website. Natuurlijk hopen we ook zo veel mogelijk mensen te zien die mee doen aan onze paaseieren jacht, veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.