Doraemon: Story of Seasons verschijnt deze herfst

Een crossover tussen een klassieke manga en de Harvest Moon-serie op de Nintendo Switch.

Bandai Namco heeft aangekondigd dat het spel Doraemon: Story of Seasons, een samenwerking tussen de bekende langlopende manga Doraemon en Harvest Moon (hedendaags bekend als Story of Seasons) deze herfst ook in Noord-Amerika en Europa zal verschijnen. In deze game zitten de personages Doraemon en Nobita vast in een voor hun onbekend land, waar zij gewassen verbouwen en dieren opvoeden totdat zij een weg naar huis kunnen vinden. Bekijk hieronder de trailer:

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

3 gedachten over “Doraemon: Story of Seasons verschijnt deze herfst

Geef een reactie