Uitslagen Springfest bekend

Afgelopen weekend kon er in Splatoon 2 gestreden worden in een thematisch Splatfest. De uitslagen van dit wereldwijde Springfest zijn nu bekend.

Zoals bekend strijden in een Splatfest twee teams tegen elkaar. Dat was deze keer niet anders. Wel was het dit keer weer een wereldwijd Splatfest in plaats van een regionaal Splatfest. Laten we snel gaan kijken wat de scores van deze wereldwijde strijd zijn geworden.

Ook dit keer waren de resultaten van het Splatfest onder te verdelen in drie categorieën. Je hebt de categorieën populariteit, solo-overwinningen en teamoverwinningen. Verrassend genoeg ging het populariteitspunt niet naar de (paas)haas maar wist de schildpad hier mee aan de haal te gaan. Met ruim 56% van alle stemmen wist hij deze overtuigend te winnen. Als we kijken naar voorgaande Splatfest belooft dat vaak weinig goeds voor de einduitslag. Het meest populaire team verliest relatief vaak in de andere twee categorieën.

Team haas gaat er met de overwinning vandoor!

Voor de mensen die team schildpad hadden gekozen was het helaas ook dit keer het minst populaire team dat met de overwinning naar huis ging. Zowel de solo-overwinningen (52.11%) als de teamoverwinningen (50.61%) werden gewonnen door ‘ Team Hare’.

De uiteindelijke stand van dit Springfest is daarmee 2 – 1 voor team (paas)haas. Gelukkig is er voor iedereen die mee heeft gedaan een leuke beloning. Haal snel je super zeeslakken op zodat je je uitrusting nog wat beter kan maken!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie