Mini documentaire over de Game Boy uitgebracht

Leer alles over de Game Boy in een nieuwe serie van YouTube.

Dit jaar vier de Game Boy zijn 30ste verjaardag en zonder twijfel is dit de populairste handheld-gameconsole ooit gemaakt. Het gaf ons de mogelijkheid om spellen als Tetris, Super Mario Bros. en The Legend of Zelda overal te spelen. Nu we de DS, 3DS en Nintendo Switch hebben is het mooi om eens terug te kijken hoe het gamen on-the-go allemaal begon.

YouTube-fenomeen Marques Brownlee krijgt een eigen serie aangeboden waarin hij terugkijkt naar oude technologie en hoe het een impact gaf in ons leven. In de eerste aflevering wordt de Game Boy in de spotlight gezet. Van de meest gekke accessoires tot het gebruiken van vlammenwerper om te zien of de Game Boy nog werkt. Dit is allemaal te bekijken in de onderstaande documentaire.

Younes

Nintendo Fan in hart en nieren. Ik verzamel alles van Nintendo en heb een passie voor film & muziek. Mijn 3DS friendcode is: 2681-3577-6966. Stuur me een bericht en ik voeg je toe.

Geef een reactie