Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hyrule Castle nagebouwd in Minecraft

Een knap staaltje blokken bouwen!

Wie heeft het niet gespeeld, Minecraft. Voor een aantal mensen is het na een keer kijken wel klaar anderen bouwen Hyrule Castle na!

In principe is alles na te bouwen in Minecraft. Het enige wat je nodig hebt is een computer… en tijd, heel erg veel tijd! Een aantal creatievelingen heeft nu Hyrule Castle steen voor steen nagebouwd. Nintendo vond dit zelf zo’n prestatie dat ze een tweet van dit bouwwerk deelde met de hele wereld.

Het gaat om het Hyrule Castle van Breath of the Wild. Het kasteel is nagebouwd op de manier hoe hij eruit zag voordat Ganon het overnam en het langzaam verwoestte.

Wanneer je het hele filmpje kijkt zie je pas hoeveel tijd hier in is gaan zitten. Niet alleen de volledige buitenkant is nagebouwd. Er zit ook ontzettend veel aandacht en details aan de binnenmuren en het interieur. Een knap staaltje werk dus!