Hyrule Castle nagebouwd in Minecraft

Wie heeft het niet gespeeld, Minecraft. Voor een aantal mensen is het na een keer kijken wel klaar anderen bouwen Hyrule Castle na!

In principe is alles na te bouwen in Minecraft. Het enige wat je nodig hebt is een computer… en tijd, heel erg veel tijd! Een aantal creatievelingen heeft nu Hyrule Castle steen voor steen nagebouwd. Nintendo vond dit zelf zo’n prestatie dat ze een tweet van dit bouwwerk deelde met de hele wereld.

Het gaat om het Hyrule Castle van Breath of the Wild. Het kasteel is nagebouwd op de manier hoe hij eruit zag voordat Ganon het overnam en het langzaam verwoestte.

Wanneer je het hele filmpje kijkt zie je pas hoeveel tijd hier in is gaan zitten. Niet alleen de volledige buitenkant is nagebouwd. Er zit ook ontzettend veel aandacht en details aan de binnenmuren en het interieur. Een knap staaltje werk dus!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

3 gedachten over “Hyrule Castle nagebouwd in Minecraft

  • 22/04/2019 om 15:31
    Permalink

    Dat soort dingen zijn gewoon erg tof.
    Doet me ook denken aan skyrm mods (aangezien ik minecraft niet speel), heel tof om te zien en te ervaren, maar in 10-20 min heb je alles wel gezien en gezien de tientallen/honderden uren die je erin moet steken om zoiets te maken…

    Het maken van dit soort dingen is ieder gevat niet aan mij besteedt.

Geef een reactie