Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hunt The Night komt naar de Switch

Deze kickstarteractie heeft zijn doel bereikt en komt naar de Switch.

Hunt The Night werd voldoende gefinancierd op Kickstarter en zal nu naar Nintendo’s hybride console komen.

Hunt The Night is een actie- en avonturenspel met retro stijl graphics. Het combineert een aantal speelstijlen van populaire games. Zo zal je in de gameplay een vleugje Bloodborne en Castlevania in herkennen. Het verhaal daarentegen doet dan weer denken aan het duistere Dark Souls.

In dit spel zal je door verschillende kerkers moeten gaan die vol zitten met geheimen valstrikken, vijanden en moeilijke puzzels. Uiteindelijk zit er natuurlijk ook in iedere kerker een grote eindbaas die je zal moeten verslaan voordat je verder kan.

De kickstarter actie van dit spel begon afgelopen maand. Wanneer het spel 25,000 dollar ophaalde zou het spel naar de Nintendo Switch komen. Dit bedrag is nu gehaald waardoor een Switch release zeker is. Toch heeft het nog zin om te blijven investeren omdat er nog verschillende “stretch goals” zijn. Dit zijn bepaalde bedragen waarbij er extra functionaliteiten aan het spel worden toegevoegd.

Zo komt er bij 55.000 een extra moeilijkheidsgraad in het spel, worden er bij 100.000 verschillende talen toegevoegd en vanaf 150.000 komt het spel ook naar de Xbox One. Wil je helpen Hunt The Night tot een succes te maken dan kan je nog tot 5 mei de actie steunen. Afhankelijk van het bedrag dat je inlegt krijg je een leuk cadeautje terug.

In onderstaande tweet van de ontwikkelaars kan je ook nog een trailer zien van dit aankomende spel. Door op de link te klikken ga je rechtstreeks naar de Kickstarter pagina.

Ga jij dit kickstarter project een steuntje geven? Of kijk je gewoon ontzettend uit naar dit spel? Laat het ons weten in de reacties!