Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon 2 Springfest begonnen

Ga je voor de snelheid van een haas of het doorzettingsvermogen van een schildpad?

Het is al weer drie weken geleden dat we schreven over het nieuwe Springfest in Splatoon 2. Vandaag is het van start gegaan, in welk team zit jij?

In een Splatfest nemen traditiegetrouw twee teams deel. Op het centrale plein kan je kiezen in welk van de twee teams je wil strijden en vervolgens neem je het tegen het andere team op in turfwar.

Dit keer kan je kiezen voor team schildpad of team haas. Wie denk jij dat de race zal winnen. Is het de snelle (maar ietwat luie) haas die naar de finish sprint of zal het toch de langzaam maar zekere schildpad zien die het eerste bij de finishlijn weet te komen?

Geniet van vrolijke kleuren tijdens dit Springfest!

Om ook meteen het begin van de lente te vieren heeft Nintendo dit Spaltfest omgedoopt tot Springfest. Letterlijk vertaald een lente feestje, dat dit het thema is zie je terug in de twee keuzes die je hebt qua teams maar zeker ook op andere aspecten. Zo zie je veel pastelkleuren op het plein en zijn er ook nieuwe items te verkrijgen die zich richten op de lente.

Meedoen met het Springfest kan nog tot en met 21 april, daarna zal de uitslag bekend worden. Zoals gebruikelijk gaat de winnaar naar huis met een flinke dosis Super Sea Snales, de moeite waard dus!