Dragalia Lost krijgt op 25 april crossover met Fire Emblem

Twee werelden botsen.

Onlangs is bekend gemaakt dat de originele mobile game van Nintendo, Dragalia Lost, een crossover event krijgt met de Fire Emblem-reeks. Dit betekent dat personages uit de Fire Emblem-serie zullen verschijnen in Dragalia Lost. Zo is Alfonse uit Fire Emblem Heroes al aangekondigd.Het evenement zal Fire Emblem: Lost Heroes gaan heten. Deze update gaat tevens gepaard met een nieuwe spelmodus genaamd Defensive Battles, een spelmodus die erg doet denken aan de Musou-franchise. Voorlopig is Dragalia Lost nog niet speelbaar in Nederland en België, maar hopelijk zal hier binnenkort verandering in komen.

Alfonse, zoals hij eruit ziet in Dragalia Lost.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie