10 minuten aan Mortal Kombat 11 beelden

Dit keer in de tv-stand van de Switch.

Met de naderende release van Mortal Kombat 11 duiken steeds meer beelden van de Switch-versie van de game op. Voorheen werd er nogal geheimzinnig gedaan over het delen van filmpjes van deze versie. Nu verschillende consumenten de game in handen hebben en online gameplayvideo’s delen, krijgen we steeds een beter beeld van de Switch-versie van Mortal Kombat 11.

In onderstaande video zijn beelden te zien van de Switch-versie in tv-stand. Het is onduidelijk aan de beelden te zien of de beloofde 60fps behaald wordt, maar dit kan ook door de videocompressie komen. Mortal Kombat 11 verschijnt volgende week dinsdag digitaal in de Nintendo eShop en ligt vanaf 9 mei fysiek in de winkels.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “10 minuten aan Mortal Kombat 11 beelden

Geef een reactie