Reactie van Nintendo op ongepaste Super Smash Bros. Ultimate Stage Builder levels

Sinds vorige nacht is het mogelijk om zelf je eigen Super Smash-levels te bouwen. Uiteraard zijn er enkele creatieve geesten die hier een andere kijk op hebben.

Vorige nacht is er een nieuwe update geweest voor Super Smash. Buiten het feit dat er nu support is voor Joker’s DLC, zijn er ook enkele nieuwe modes. Stage Builder is hier eentje van.

Dankzij de Stage Builder optie kan iedereen zijn creatieve geest de vrije loop laten en zelf levels ontwerpen. Dit levert enkele prachtige en originele resultaten op, maar enkelen hebben een andere blik op creativiteit. Zo zijn er een aantal ongepaste levels opgedoken op het internet, maar hoe reageert Nintendo hier op?

Nintendo heeft ervoor gezorgd dat deze levels niet lang het daglicht zagen. Ze zouden deze opsporen en meteen verwijderen van het platform. De levels in kwestie zullen dus niet makkelijk online gespot kunnen worden nu. Nintendo is toegewijd om dit soort levels zo snel mogelijk te verwijderen.

Hieronder nog enkele voorbeelden van dergelijke levels.

Wat vind jij van dit soort levels? Lost Nintendo dit op de juiste manier op volgens jou? Geef gerust jouw mening in de reacties!

2 gedachten over “Reactie van Nintendo op ongepaste Super Smash Bros. Ultimate Stage Builder levels

  • 19/04/2019 om 11:46
    Permalink

    Dit is gewoon hoe Nintendo is. Het is best grappig om te zien, maar begrijpelijk dat Nintendo het weghaalt. Laat maat weer eens zien hoe goed Nintendo alles in de gaten KAN houden

Geef een reactie