Super Smash Bros. 3.0 update brengt onder andere Joker en stage builder

Vannacht zal de eerder aangekondigde update dan eindelijk volgen.

De nieuwste update voor de populaire Switch-game Super Smash Bros. Ultimate komt er dan eindelijk aan en zal verschillende nieuwigheden gaan introduceren. Zo kunnen we vanaf morgen allereerst een de slag met
het character Joker en het level Mementos. Daarnaast komt de stage builder beschikbaar en krijgt de game een video-editor. Wil je een replay met de rest van de wereld delen? Dat zal vanaf dan ook mogelijk zijn. Het delen daarvan kan onder andere in de Nintendo Online-app.

Ook de De Nintendo Online-app krijgt iets nieuws en wel een heuse Smash World. Dit is een grote online hub waar je onder andere video’s en zelfgemaakte stages kunt delen. De update zal in de loop van aankomende nacht worden uitgerold. Tevens is onderstaande video vrijgeven waarin de update centraal staat.

5 gedachten over “Super Smash Bros. 3.0 update brengt onder andere Joker en stage builder

Geef een reactie