Pichu, Isabelle, en Pokemon Trainer amiibo verschijnen op 19 juli

Er komen weer nieuwe amiibo aan!

De nieuwste amiibo in de Super Smash Bros. collectie, Pichu, Isabelle en Pokémon Trainer, zullen vanaf 19 juli in Europese winkels te vinden zijn. Dit is op dezelfde dag als de Japanse releasedatum. In Noord-Amerika moeten liefhebbers nog wachten tot 26 juli.

Ga jij deze amiibo halen? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

5 gedachten over “Pichu, Isabelle, en Pokemon Trainer amiibo verschijnen op 19 juli

Geef een reactie