Nieuwe Wrath: Aeon of Ruin beelden

Voor liefhebbers van oude games.

Een demo build van Wrath: Aeon of Ruin was vorige maand te spelen op PAX East, en daar zijn nu beelden van verschenen. Deze beelden kun je hieronder bekijken.

Wrath: Aeon of Ruin werd begin maart aangekondigd voor de Switch en staat gepland voor begin 2020. De game haalt veel van zijn inspiratie uit games als de originele doom en Heretic, en het ziet er dan ook uit alsof het zo uit 1996 komt. In de game volg je het verhaal van Outlander, een personage dat aanspoelt op een stervende wereld. Uit de mist verschijnt een mysterieus personage genaamd The Shepard of Wayward Souls, die je de taak geeft om de laatste Guardians of de Old world te verslaan. Gewapend met wapens en artifacts ga je op pad, waarbij je zowel je geest als je wapens schept zult moeten houden.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie