Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaars eShop tegoed prijsvraag bekend

Ga jij binnenkort voor 25 euro shoppen in de eShop als gelukkige winnaar?

Ga jij binnenkort voor 25 euro shoppen in de eShop als gelukkige winnaar?

Als jij een Nintendo Switch bezit dan zul je ongetwijfeld moeite hebben met kiezen uit het enorme aanbod in de eShop en ongetwijfeld kwam onze prijsvraag in samenwerking met opwaarderen.nl je dan erg goed uit. We mochten 2 keer 25 euro eShop tegoed verloten onder de deelnemers van deze actie. Om mee te doen moest je reageren op de prijsvraag alsmede op een ander bericht op DN. Uit de grote hoeveelheid deelnemers hebben we twee gelukkige winnaars getrokken. Namens heel Daily Nintendo feliciteren we:

We wensen jullie alvast veel plezier met de prijs en nemen contact op voor verdere afhandeling!