The Art of Splatoon 2 komt naar Europa

Bijna anderhalf jaar na de release in Japan wordt ook een Westerse release aangekondigd.

The Art of Splatoon 2 verscheen alweer een tijd terug in Japan, namelijk in november 2017. Inmiddels is duidelijk geworden dat het boek later dit jaar ook naar Amerika en Europa zal komen. The Art of Splatoon 2 is een ideaal collector’s item voor fans van Splatoon en bevat bijna 400 pagina’s vol met tekeningen, artwork en disgns van de verschillende personages, wapens en maps. Vooralsnog staat het boek gepland om half oktober hier beschikbaar te komen. Mocht je interesse hebben dan is deze te bestellen via Amazon.

Hieronder zie je de Japanse versie afgebeeld. Ga jij The Art of Splatoon 2 bestellen?

2 gedachten over “The Art of Splatoon 2 komt naar Europa

Geef een reactie