Reggie Fils-Aime nu te volgen op Twitter

Vanaf nu kun je Reggie Fils-Aime volgen op Twitter.

Reggie Fils-Aime heeft sinds vandaag een Twitter account. Bijna twee maanden geleden maakte hij nog bekend te stoppen als bestuursvoorzitter van Nintendo van Amerika. Blijkbaar kon hij het toch niet laten om een Twitter profiel aan te maken.

Reggie heeft de onderstaande tweet als eerste gedeeld:

Het is niet duidelijk of Reggie een speciale reden heeft voor het nu aanmaken van Twitter. De toekomst zal het ons leren.

Jordy

Ik ben Jordy en ik ben alweer 25 jaar. Nintendo series als Mario, Zelda of Fire Emblem speel ik erg graag, maar zeker ook unieke games als Earthbound en Undertale kan ik waarderen. Als moderator ben ik altijd via een PM bereikbaar bij problemen op het forum of op de site.

3 gedachten over “Reggie Fils-Aime nu te volgen op Twitter

Geef een reactie