Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe LEGO Star Wars-game lijkt op komst

Voice-actor Matt Wood lijkt zich te verspreken.

Voice-actor Matt Wood lijkt zich te verspreken.

Matt Wood kennen we onder andere als voice-actor van een aantal personages uit de LEGO Star Wars-spellen. Uit een recent interview met hem lijken we nu te kunnen opmaken dat een nieuwe LEGO Star Wars-game op komst is. De LEGO-videogames begonnen jaren terug met een Star Wars-versie en sindsdien volgden velen LEGO-titels van verschillende films en series waaronder LEGO Batman, LEGO Indiana Jones en LEGO Harry Potter.

Wood sprak recent in een interview over de vele projecten die gepland staan voor de franchise in 2019 en lijkt hierbij interessante informatie los te hebben gelaten. Wood verwees namelijk naar een ‘LEGO Star Wars-game waaraan we werken’, wat doet vermoeden dat we een nieuwe game op komst is. Verdere informatie werd niet gedeeld maar zodra we meer weten houden we je op de hoogte.