Mario Tennis Aces krijgt update naar versie 3.0

Een nieuwe openingsfilm, een nieuwe speelmodus en nog een aantal andere vernieuwingen zijn te vinden in deze update.

Het is al weer bijna een jaar geleden dat Mario Tennis Aces naar de Nintendo Switch kwam. We zagen al verschillende kleine updates en inmiddels is het tijd voor de tweede grote update voor dit spel.

De grootste vernieuwing in deze update zit hem in de nieuw modus die aan het spel is toegevoegd. In de modus “Ring Shot” moet je proberen door steeds verschijnende ringen op het speelveld te schieten. Ondertussen moet je ook nog proberen de rally gaande te houden. Op die manier probeer je de hoogste score te behalen.

Deze nieuwe speelmodus is onder te verdelen in drie lossen speelstanden. Ring Shot Singles (waarbij je alleen speelt), Ring Shot Doubles (waarbij je met twee spelers speelt) of Yoshi’s Ring Shot (waarbij je met maximaal vier spelers speelt. Wanneer je deze laatste modus speelt maak je zelfs kans op een unieke paarse Yoshi!

In onderstaande video kan je de co-op stand van Ring Shot modus in actie zien.

Deze nieuwe speelstand was niet het enige dat is toegevoegd. Ook zal je voortaan een nieuwe openingsfilm zien wanneer je aan de Adventure mode begint. Ook wanneer je de Adventure mode hebt uitgespeeld kan je deze nieuwe film zien door naar de bonus content te navigeren.

Verder zijn er nog diverse kleinere aanpassingen aan het spel gemaakt die je hier allemaal terug kan lezen.

Speel jij nog regelmatig Mario Tennis Aces of is dit een mooie reden om het weer op te pakken? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

4 gedachten over “Mario Tennis Aces krijgt update naar versie 3.0

 • 16/04/2019 om 10:21
  Permalink

  Klopt, maar wel mooi dat ze het blijven updaten! Dat geeft mij hoop dat ook Mario Party nog extra borden/speelstanden gaat krijgen.

 • 16/04/2019 om 11:34
  Permalink

  Gisteren gespeeld 😀 Goede update en de nieuwe ringen modus is leuk om te doen 🙂 Hopelijk blijven er updates komen, worden de spellen alleen maar beter van.

 • 17/04/2019 om 00:18
  Permalink

  Ik heb de Yoshi Ring-Shot challenges beide gehaald, zowel de Co-Up Challenge als de gewone, die zonder internet is best moeilijk er zijn drie levels, en bij elk level gaat de moeilijkheidsgraad omhoog, je begint bij Makkelijk dan gewoon en daarna moeilijk, als je ze alle drie weet te halen dan krijg je de Paarse Yoshi kleur, de eerste twee levels waren niet zo heel erg moeilijk voor mij maar het laatste level heb ik maar net gehaald door Frenzy Time te activeren.

Geef een reactie