You Died But a Necromancer Revived You komt naar de Switch

Zo, dat is een hele mond vol, die titel. Maar wat is You Died But a Neromancer Revived You nou voor spel? Lees snel verder om daar achter te komen.

Zoals de titel al doet vermoeden ga je in dit spel dood, vaak dood zelfs. Gelukkig is daar iedere keer de necromancer om je weer tot leven te roepen. Je komt dan in het dorp der doden. Pas als je de bovenste verdieping van de toren des doods weet te bereiken word je eindelijk met rust gelaten door de necromancer.

Naar boven komen is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Onderweg kom je verschillende obstakels tegen zoals kettingzagen, vlammenwerpers, kanonnen en andere dodelijke objecten. Word je een keer geraakt dan ga je dood en moet je beginnen op je laatste checkpunt.

Het spel omschrijft zichzelf als ‘easy to learn, hard to master’, een categorie die de laatste tijd erg populair is. Iedereen kan dit spel dus spelen maar om echt de top te bereiken zal je vele uren moeten trainen. Ook leuk is de locale co-op multiplayer die in het spel zit. In het totaal zal je met vier spelers tegelijk kunnen spelen. Als in van de vier spelers het volgende checkpunt weet te bereiken gaat iedereen door!

Natuurlijk hebben we ook nog een trailer voor jullie. You Died But a Neromancer Revived You zal vanaf aankomende donderdag te downloaden zijn in de Nintendo eShop en kost negen euro. Ga jij hem in huis halen?

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie