Path to Mnemosyne gameplay beelden

Deze unieke indie game is vanaf dinsdag te spelen op de Switch.

Path to Mnemosyne is eerder al op steam verschenen, maar zal vanaf aanstaande dinsdag ook te verkrijgen zijn op de Switch. In de video hieronder kun je alvast wat beelden bekijken.

Path of Mnemosyne is een puzzel game die zonder geweld of seksuele scenes probeert een bizzare en unieke ervaring probeert neer te zetten, die niet altijd even gemakkelijk zal zijn. Met een minimalistisch verhaal, vreemde geluiden en een pad die voor altijd doorloopt zorgt Path to Mnemosyne voor een hypnotische ervaring die je nog lang zal heugen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie