Nieuwe beelden VA-11 HAL-A

Ooit al een robot willen zijn die achter de bar werkt? Lees dan snel verder!

VA-11 HAL-A gaat over een wereld die onderdrukt wordt door grote bedrijven. Daarbij is de mensheid ook nog geïnfecteerd door nanomachines die het onderdrukken makkelijker maakt voor deze bedrijven. Jij speelt echter zelf een robot genaamd VA-11 HALL-A, met als bijnaam “Valhalla”. Je doel is om je klanten de beste drank voor te schotelen en daarbij interessante verhalen los te peuteren. Langzaam maar zeker kom je te weten wat er gaande is en hoe het de mensen in die wereld raakt.

Bekijk hieronder de nieuwe gameplaybeelden van het spel VA-11 HAL-A:

VA-11 HAL-A verschijnt op 2 mei in de eShop, ga jij hem halen?

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie