Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden VA-11 HAL-A

Ooit al een robot willen zijn die achter de bar werkt? Lees dan snel verder!

Ooit al een robot willen zijn die achter de bar werkt? Lees dan snel verder!

VA-11 HAL-A gaat over een wereld die onderdrukt wordt door grote bedrijven. Daarbij is de mensheid ook nog geïnfecteerd door nanomachines die het onderdrukken makkelijker maakt voor deze bedrijven. Jij speelt echter zelf een robot genaamd VA-11 HALL-A, met als bijnaam “Valhalla”. Je doel is om je klanten de beste drank voor te schotelen en daarbij interessante verhalen los te peuteren. Langzaam maar zeker kom je te weten wat er gaande is en hoe het de mensen in die wereld raakt.

Bekijk hieronder de nieuwe gameplaybeelden van het spel VA-11 HAL-A:

VA-11 HAL-A verschijnt op 2 mei in de eShop, ga jij hem halen?