Bijna 2 uur aan beelden Final Fantasy X HD Remaster

De game komt deze dinsdag naar de Switch.

De HD remaster van Final Fantasy X komt 16 april naar de Switch in Europa. In Japan kunnen ze er echter al sinds dit weekend mee aan de slag, en beelden daarvan zijn nu op het internet verschenen. Benieuwd hoe de game eruit komt te zien op de Switch? Dan kun je de video hieronder bekijken.

Met Final Fantasy X / X-2 HD Remaster keren twee van de meest geprezen games uit de populaire RPG-serie terug en ga je op avontuur met de personages Tidus en Tina in de bijzondere wereld Spira.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie