Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Minute speelt SteamWorld Quest

Vandaag gaan Kit en Krysta aan de slag met SteamWorld Quest.

Een nieuwe week, een nieuwe aflevering van Nintendo Minute. Deze weken laten Kit en Krysta exclusief beeldmateriaal van SteamWorld Quest zien.

SteamWorld Quest komt op 25 april naar de Nintendo Switch maar Kit en Krysta mochten er alvast even mee aan de slag. In onderstaande video krijgen we dan ook beelden te zien van dit spel die we nog niet eerder gezien hadden.

Zoals gebruikelijk wordt er ook een hoop gekletst, pas na een minuut beginnen ze daadwerkelijk met het spel.

Ben je onbekend met het spel dan geeft deze video een goede indruk van wat het te bieden heeft. De unieke vechtstijl door middel van kaarten wordt goed uitgelegd. Verder worden verschillende karakters, actiekaarten en vijanden getoond.

Wil je helemaal spoiler vrij aan dit spel beginnen dan wordt het afgeraden om deze video te kijken omdat er best wel wat dingen in voorkomen die nog nooit eerder getoond zijn door de ontwikkelaars.

Na twaalf minuten eindigt de video nog met een afscheidspraatje maar zien we geen nieuwe gameplay meer. Wat vind jij van de sfeer van deze game? Ga je het spel halen wanneer het uitkomt? Het zal voorlopig enkel in de Nintendo eShop te verkrijgen zijn en kost €25,-.