Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kitana komt naar Mortal Kombat 11

Bekijk hier haar reveal trailer

Warner Bros. Interactive heeft vandaag een video vrijgegeven van Kitana. Ook zij zal speelbaar zijn in de nieuwe Mortal Kombat.

Een echte verrassing was het natuurlijk niet. In veel Mortal Kombat spellen speelt Kitana een belangrijke rol. Ze maakte haar debuut in Mortal Kombat II. Dat spel kwam uit in 1993 en vanaf toen is ze een vast gezegd geworden binnen de serie.

Kitana is de prinses van Edenia, het andere-dimensionale rijk. Haar slechte evenbeeld Mileena is nog niet bevestigd voor Mortal Kombat 11 al gaan er veel geruchten dat ook zij terug zal keren.

In onderstaande video zie je de introductie van Kitana. Ze wordt op een troon het speelveld op getild waar ze na een korte conversatie meteen laat zien wat ze in huis heeft. Zoals je kan zien draagt ze ook in Mortal Kombat 11 weer haar bekende blauwe outfit. Helemaal aan het einde van de trailer zie je nog een aantal van haar signaturen moves en komt er ook nog even een andere bonus vechter in beeld…

Zal Kitana het winnen?

Op 23 april zal Mortal Kombat 11 in de winkels liggen. Wie is jouw favoriete vechter en hoop je nog dat er een bepaalde vechter bij komt? Laat het ons weten in de reacties.