Double Pug Switch EGX Rezzed 2019 footage

Dit spel is pug-tastic!

Hou je van honden? Ja? Dan moet het heus wel dat je een schattige kleine pug niet kan weerstaan. In deze platformer speel je namelijk een schattige pug genaamd Otis die wordt meegezogen in een portaal naar een andere dimensie. In deze verschillende dimensies manoeuvreert de kleine pup rond vele obstakels om zo terug te keren naar zijn eigen dimensie.

Kan jij dit hondje weer terugbrengen naar zijn eigenaar? Bekijk de gameplaybeelden van Double Pug Switch hieronder:

Ga jij Double Pug Switch halen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie