Bunny Day Egg Hunt gaat van start in Animal Crossing: Pocket Camp

Het is weer tijd voor feest in Pocket Camp!

Tijdens dit evenement staat alles in het teken van Pasen. Spelers moeten op zoek gaan naar verstopte eieren. Zodra je hier genoeg van weet te verzamelen krijg je de mogelijkheid om speciale kleurrijke eieren te craften! Daarnaast is er ook een grote pluchen knuffel van Zipper, de Paashaas van Animal Crossing, die je kunt krijgen. Het evenement duurt tot 22 april. Hier zijn alle items die je tijdens dit feest kunt bemachtigen:

– giant Zipper plushie
– lime-painted egg
– apricot-painted egg
– lemon-painted egg
– saffron-painted egg
– aqua-painted egg
– indigo-painted egg
– Zipper mask
– Zipper costume

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie