Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hellblade: Senua’s Sacrifice PC vs Switch vergelijking

Hoe uit dit verhaal zich op de Switch?

Hoe uit dit verhaal zich op de Switch?

Hellblade: Senua’s Sacrafice komt oorspronkelijk alweer uit 2017, en is sindsdien op verschillende platformen verschenen. Sinds gisteren hoort de Switch daar ook bij, en om te zien hoe de game zich staande houd ten opzichte van de PC versie heeft Nintendo World Report TV een video gemaakt. Deze kun je hieronder bekijken.

Hellblade: Senua’s Sacrafice is een dark fantasy action adventure game die zich afspeelt in de Vikingtijd. Je speelt een gekwelde Keltische krijger die een beklemmende missie onderneemt naar de Vikinghel, in de hoop de ziel van haar overleden geliefde te vinden. De game is echter gemaakt in samenwerking met neurowetenschappers en mensen die aan psychoses leiden, en langzaam maar zeker raak je diep betrokken in de melancholische furie van haar verstoorde geest.