Hellblade: Senua’s Sacrifice PC vs Switch vergelijking

Hoe uit dit verhaal zich op de Switch?

Hellblade: Senua’s Sacrafice komt oorspronkelijk alweer uit 2017, en is sindsdien op verschillende platformen verschenen. Sinds gisteren hoort de Switch daar ook bij, en om te zien hoe de game zich staande houd ten opzichte van de PC versie heeft Nintendo World Report TV een video gemaakt. Deze kun je hieronder bekijken.

Hellblade: Senua’s Sacrafice is een dark fantasy action adventure game die zich afspeelt in de Vikingtijd. Je speelt een gekwelde Keltische krijger die een beklemmende missie onderneemt naar de Vikinghel, in de hoop de ziel van haar overleden geliefde te vinden. De game is echter gemaakt in samenwerking met neurowetenschappers en mensen die aan psychoses leiden, en langzaam maar zeker raak je diep betrokken in de melancholische furie van haar verstoorde geest.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Hellblade: Senua’s Sacrifice PC vs Switch vergelijking

  • 14/04/2019 om 09:15
    Permalink

    Net gekocht voor Switch. Ongelofelijk hoe gedetailleerd de switch aan kan. Ben benieuwd naar de toekomst, maar zie ook ruimte voor een “switch 4K”, die vier keer de grafische capaciteit heeft en voor alle games simpelweg de pixelcount verviervoudigt. Of misschien vijf keer en dan de framerate ook stabiliseert…

Geef een reactie