Bekijk de eerste 15 minuten van Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Nu de release nadert duiken het eerste kwartier aan gameplay op.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen werd onlangs aangekondigd voor de Nintendo Switch en zal op 23 april naar de hybride console van Nintendo komen. De game wordt ontwikkeld door Capcom. In onderstaande video met gameplay beelden zien we onder andere het vechten tegen vijanden en het vluchten van een enorme draak voorbij komen.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen is een uitgebreide RPG die zich afspeelt in een enorme open wereld genaamd Gransys. Jij speelt een party van drie, een personage dat je bestuurd en drie AI’s. De AI’s kun je uitbouwen zoals je wilt en via het online systeem delen met andere spelers, om zo op een unieke manier schatten, tips en nieuwe strategieën voor de AI spelers te verzamelen.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen is vanaf 23 april verkrijgbaar voor 29,99 euro. Ga jij de game aanschaffen?

Eén gedachte over “Bekijk de eerste 15 minuten van Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Geef een reactie