Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer informatie over VR-support Super Mario Odyssey

Voorbereidingen treffen voor een nieuw optreden?

Voorbereidingen treffen voor een nieuw optreden?

Vorige week kondigde Nintendo aan dat Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild later deze maand zullen worden geüpdatet om de Labo VR Kit te ondersteunen. Breath of the Wild zal volledig te spelen zijn in VR, maar voor Super Mario Odyssey is gekozen voor een nieuwe bonuservaring. Nintendo heeft nu extra informatie over de functionaliteit in Super Mario Odyssey onthult.

Een van de onderdelen van de VR-modus is het verzamelen van muzieknoten, maar wat deze precies doen als ze allemaal verzameld zijn is nog niet bekend. Door de nieuwe afbeeldingen weten we dat je naast noten ook instrumenten kunt verkrijgen en ze vervolgens aan andere personages kunt geven om te bespelen. Ook lijkt er een optreden op de locatie in New Donk City te zijn, die je kunt bekijken met de VR-goggles.

De nieuwe update voor Super Mario Odyssey met VR-functionaliteit lanceert op 26 april.