Final Fantasy X / X-2 HD Remaster krijgt nieuwe trailer

Ben jij klaar om het volgende avontuur uit de Final Fantasy-serie te herbeleven op de Nintendo Switch?

Final Fantasy-fans komen momenteel ongetwijfeld flink aan hun trekken op Nintendo’s hybride console aangezien er momenteel flink wat remakes uitkomen. De volgende titel uit de serie is inmiddels alweer in aantocht want op 16 april verschijnt Final Fantasy X / X-2 HD Remaster. Square Enix heeft van deze game een gloednieuwe “Tidus and Yuna” trailer vrijgegeven welke je hieronder kunt bewonderen.

Met Final Fantasy X / X-2 HD Remaster keren twee van de meest geprezen games uit de populaire RPG-serie terug en ga je op avontuur met de personages Tidus en Tina in de bijzondere wereld Spira. Bekijk de nieuwste trailer hieronder en maak alvast kennis met bovengenoemde personages.

2 gedachten over “Final Fantasy X / X-2 HD Remaster krijgt nieuwe trailer

 • 08/04/2019 om 20:13
  Permalink

  Als iemand, en ik denk hier dat er vele zijn, die voornamelijk Nintendo consoles heeft (gehad) is dit iets moois om te kunnen spelen.
  Maar feit dat ie voor de helft van de prijs op PC te krijgen is (en zelfs voor een kwart tijdens sales) is dit voor mij waarschijnlijk iets om even te laten liggen tot een kortingsactie.

 • 08/04/2019 om 23:53
  Permalink

  Als die Final Fantasy games eens in een uitverkoop staan, of eventueel met de leuke actie hier … dan schaf ik er me eens eentje of twee aan 🙂

Geef een reactie