Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Final Fantasy X / X-2 HD Remaster krijgt nieuwe trailer

Ben jij klaar om het volgende avontuur uit de Final fantasy serie te herbeleven op de Switch?

Ben jij klaar om het volgende avontuur uit de Final Fantasy-serie te herbeleven op de Nintendo Switch?

Final Fantasy-fans komen momenteel ongetwijfeld flink aan hun trekken op Nintendo’s hybride console aangezien er momenteel flink wat remakes uitkomen. De volgende titel uit de serie is inmiddels alweer in aantocht want op 16 april verschijnt Final Fantasy X / X-2 HD Remaster. Square Enix heeft van deze game een gloednieuwe “Tidus and Yuna” trailer vrijgegeven welke je hieronder kunt bewonderen.

Met Final Fantasy X / X-2 HD Remaster keren twee van de meest geprezen games uit de populaire RPG-serie terug en ga je op avontuur met de personages Tidus en Tina in de bijzondere wereld Spira. Bekijk de nieuwste trailer hieronder en maak alvast kennis met bovengenoemde personages.