Animal Crossing iPhone-hoesjes in de My Nintendo Store beschikbaar

Goed nieuws voor fans van Animal Crossing!

Zojuist is aangekondigd dat er in de My Nintendo Store, een online webwinkel van Nintendo waar je allemaal merchandise van Nintendo kunt kopen, vanaf nu ook iPhone hoesjes van Animal Crossing te koop zijn. Deze kosten 25 euro per stuk en zijn in 3 varianten beschikbaar. Bekijk ze hier.

Welke vinden jullie het leukst? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

4 gedachten over “Animal Crossing iPhone-hoesjes in de My Nintendo Store beschikbaar

Geef een reactie