Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Veel nieuwe Super Dragon Ball Heroes : World Mission footage

Bandai Namco hield afgelopen week een livestream waarin veel nieuwe footage te zien was

Bandai Namco hield afgelopen week een livestream waarin veel nieuwe footage te zien was

Dragon Ball Heroes: World Mission gaat over een jongen genaamd “Beat” die in aanraking komt met het kaartspel “Dragon Ball Heroes”. Dit kaartspel is gebaseerd op de helden uit de Dragon Ball Z-reeks en wordt rijkelijk gespeeld in een stad genaamd “Hero Town”. Als Beat op een dag een Dragon Ball Heroes wedstrijd op een groot scherm in Hero Town ziet, wilt hij natuurlijk zelf beginnen te spelen en de hoogste rang bereiken. Het spel bevat maar liefst 1160 verschillende soorten kaarten met 350 verschillende DBZ-personages.

Bekijk de volledige livestream van Bandai Namco hieronder:

Ben jij een fan van Dragonball Z, en ga jij Super Drago Ball Heroes : World Mission halen? Laat het ons weten in de reacties.