Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch trailer Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry

De titel zegt wel genoeg dacht ik.

De titel zegt wel genoeg dacht ik.

Er is een nieuwe trailer online verschenen van de game Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry, speciaal voor de Switch. De trailer kun je hieronder bekijken, de game moet deze zomer op de Switch verschijnen.

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry is het vervolg van een lange reeks point and click adventure games, die allemaal nogal een seksuele ondertoon hebben. In de oude games was je dan ook vooral bezig om Leisure Suit Larry een one-night stand te bezorgen, maar in dit nieuwe deel beland de Larry uit de jaren 80 in de 21e eeuw. Aangezien niet alleen de mensen maar ook de dating-scene nogal veranderd is sinds die tijd geeft dat nogal wat problemen!