Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Labo VR Kit krijgt nieuwe beelden

Vanaf vrijdag kan je aan de slag met Nintendo Labo VR! Bekijk hier de nieuwste beelden.

Volgende week kunnen we aan de slag met de nieuwste telg in de Nintendo Labo familie. Voor het zover is zijn hier eerst nog wat nieuwe gameplaybeelden.

De Nintendo Labo VR Kit is de vierde Toy-Con set die Nintendo uitbrengt. Eerder zagen we al de “Variety” en “Robot” set waarmee Labo op de kaart werd gezet. Later kwam daar ook het derde pakket “Vehicles” bij. Deze vierde set gooit het over een heel andere boeg door zich te focussen op Virtual Reality.

In de set zitten alle benodigdheden om een kartonnen VR-bril te maken. Heb je deze in elkaar gepuzzeld schuif dan je Switch systeem er in en beleef spellen zoals je ze nog nooit beleefd hebt.

Op gameplay beelden is het altijd lastig om ditzelfde virtual reality effect te krijgen. Toch geven onderstaande beelden wel een goed beeld van hoe je je daadwerkelijk in de actie begeeft. Met deze VR-bril op kan dat alleen maar bijzonderder worden.

Als de Nintendo Labo VR Kit volgende week in de winkels ligt zullen er twee pakketen zijn, de volledige VR Kit voor een prijs van tachtig euro en een iets meer uitgeklede variant voor veertig euro. In deze laatste variant zit enkel de VR-bril en het laster accessoire.

Ga jij een van deze pakketen halen en zo ja, welke dan? Laat het ons weten in de reacties!