Nieuw personage Mortal Kombat 11 onthuld

Het roster blijft maar uitbreiden.

Warner Bros. Interactive en Netherrealms hebben gisteren een nieuw personage onthuld voor Mortal Kombat 11: Kollector. Kollector is een compleet nieuw personage, wat betekent dat hij niet eerder in een Mortal Kombat game verscheen. Zijn aankondigingstrailer kun je hieronder bekijken.

Mortal Kombat 11 wordt het vervolg van de populaire fighting-game franchise, die vooral bekend staat op hun bloederige stijl. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale finishers aan het eind van een gevecht, waarbij de winnaar letterlijk het hoofd van de ander zijn schouders afrukt, compleet met ruggengraat. Mortal Kombat 11 komt op 23 april naar de Switch.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Nieuw personage Mortal Kombat 11 onthuld

Geef een reactie