Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuw beeldmateriaal van Feather

Dit spel zorgt voor een zen moment tussen alle drukke spellen door.

Geen zin in vechten, puzzels oplossen of lastige platformers? Probeer dan eens de game Feather waarin je helemaal tot rust kan komen. Bekijk hier de gameplay.

Een spel zonder een duidelijk doel, het is een populair genre. Kijk bijvoorbeeld naar games als Stardew Valley waarbij je kan doen wat je wil zonder dat er een doel aan vast zit. Feather probeert het nog wat minimalistischer aan te pakken. Vrijdag verscheen het in de Nintendo eShop voor een introductieprijs van €8,09.

Je zou dit spel een vogel simulator kunnen noemen. Het enige wat je kan doen is als vogel door deze wereld heen vliegen. Je bent helemaal vrij om te gaan waar je wil zonder limitaties. Vlieg hoog in de lucht van de ene kant van het eiland naar het andere voor een mooi overzicht. Of vlieg lager en slalom tussen de bomen door.

Ben je wat avontuurlijker probeer dan eens met je vogel een salto te maken! Of ga van hoog in de lucht een duikvlucht naar beneden maken om net op tijd weer op te trekken. Zo kan je toch voor jezelf de spanning in deze game brengen. Hoewel het natuurlijk ook ontzettend lekker kan zijn om die spanning juist niet te hebben. De ontspannende soundtrack zorgt ervoor dat je helemaal tot rust kan komen.

In onderstaande gameplaybeelden kan je ruim 20 minuten zien van de unieke omgeving waarin dit spel zich afspeelt. Wil je nog meer zien ga dan snel naar de eShop om dit spel te downloaden. De actieprijs geldt nog tot 13 april.