Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Komt Wolfenstein: Youngblood zonder cartridge?

Wel fysiek in de winkels maar alleen met een download code?

Wel fysiek in de winkels maar alleen met een download code?

Afgelopen maand werd dan eindelijk bevestigd dat dat Wolfenstein: Youngblood ook naar de Nintendo switch komt. Het spel kun je later dit jaar downloaden in de eShop maar ook komt er een fysieke versie in de winkels te liggen. Mogelijk zal de fysieke versie echter geen cartridge bevatten en alleen maar een download code bevatten.

Dit bericht is afkomstig van de retailer Gamestop en nog niet bevestigd door Bethesda zelf. Eerdere spellen van Bethesda, waaronder ook Doom, waren over het algemeen wel altijd erg groot. Tenzij Gamestop het bij het verkeerde eind heeft lijkt de nieuwste titel van Bethesda op de Switch dus niet helemaal fysiek te worden.

Wolfenstein: Youngblood zal vanaf 26 juli beschikbaar zijn op Nintendo’s hybride console. Het nieuwste deel in de serie speelt zich dit keer af in Parijs in de jaren ’80. Jij neemt de rol op je van een van de tweelingdochters van B.J. Blazkowicz om het tegen de nazi’s op te nemen.