Fake Crash trailer voor Crash Team Racing Nitro-Fueled

Klaar om weer achter het stuur te gaan?

Activision heeft onlangs een nieuwe character trailer gepost voor Crash Team Racing Nitro-Fueled. Deze keer is Fake Crash aan de beurt. In deze game beleef je de klassieke Crash Team Racing-ervaring opnieuw, alleen deze keer is het spel geremasterd en met een boel nieuwe features!

Op 21 juni verschijnt deze game op de Nintendo Switch. Ga jij hem halen? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

7 gedachten over “Fake Crash trailer voor Crash Team Racing Nitro-Fueled

Geef een reactie