Winnaar Lyrica prijsvraag bekend

Ga jij als winnaar aan de slag met dit bijzondere ritme-spel?

Lyrica is sinds kort beschikbaar op de Nintendo Switch en is een rhythm game die klassieke poëzie met moderne muziek combineert, en daar een verhaal omheen verteld. In samenwerking met ontwikkelaar Cosen mochten we 1x een digitaal exemplaar van de game verloten.

Om kans te maken moest je onder andere antwoord geven op de vraag om welke jonge man het verhaal van de game draait. Het juiste antwoord was natuurlijk Chun. Uit alle deelnemers met het juiste antwoord hebben we 1 gelukkige winnaar getrokken. Namens heel Daily Nintendo feliciteren we @lelystadse

We wensen je alvast veel speelplezier toe. De code wordt op korte termijn naar je toegestuurd.

4 gedachten over “Winnaar Lyrica prijsvraag bekend

Geef een reactie