Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Grote update voor Fire Emblem Heroes

Binnenkort zijn er veel nieuwe dingen te doen in de game!

Binnenkort zijn er veel nieuwe dingen te doen in de game!

In de Feh-Channel, een speciale livestream voor Fire Emblem Heroes, zijn onlangs een boel nieuwe features voor het spel aangekondigd. Allereerst is het mogelijk om de Pair Up-mechanic te gebruiken, die voor fans van de series wel bekend zal zijn. Laat je helden in teams van twee ten strijde trekken en ze zullen er stat boosts van krijgen! Daarnaast zal vanaf 27 april een geheel nieuwe spelmodus verschijnen: Allegiance Battles! Betreed samen met helden van je vrienden het slagveld en verdien zoveel mogelijk punten. Wanneer je Pair Up gebruikt zul je meer punten verdienen. Als beloning kun je onder meer Feathers en Dragonflowers krijgen. Ook de Aether Resort is een gloednieuwe feature. Deze werkt soortgelijk aan de Aether Battles in de zin dat je hier ook Aether gebruikt om bouwwerken te plaatsen, maar het Resort is eerder gericht op recreatie. Dit is dus de perfecte gelegenheid om je helden te zien ontspannen en de interactie met hen aan te gaan. Tot slot vindt er een grote verandering plaats in de Summoning Pool: het zal niet meer mogelijk zijn om in banners met Nieuwe en Speciale helden personages op te roepen die voorafgaand aan Book II in het spel zijn toegevoegd. Voor Tempest Trials-banners en Skill-banners is dit echter nog wel zo.

Wat vinden jullie van deze veranderingen? Laat het ons weten in een reactie!