Death Coming komt eind deze maand naar de Switch

Vanaf 25 april kan je aan de slag in het niet lineare puzzelspel Death Coming. Zorg jij voor dood en bederf?

In dit spel speel jij als ‘de dood’. Gewapend met zijn zeis is hij er op uit om zo veel mogelijk dode slachtoffers te gaan maken. Op die manier kan jij zo veel mogelijk zielen verzamelen. Dat is dan ook het uiteindelijke doel in dit spel.

Het doodmaken van mensen gaat niet zoals je in de meeste videogames ziet met een wapen. Nee, hier wordt gebruik gemaakt van de omgeving. Zie je iets in een level waarmee je denkt iemand te kunnen vermoorden probeer het dan uit! Standbeelden die omvallen, bloempotten die van het balkon vallen, noem maar op.

Death Coming zal later deze maand te downloaden zijn voor een zacht prijsje. Voor nog geen zeven euro heb je dit spel al op je Switch staan. Bekijk de trailer hieronder om een indruk te krijgen van het spel.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie