Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgen LABO VR-support

Beleef Hyrule en de Odyssey-koninkrijken op een hele nieuwe manier.

Nintendo heeft aangekondigd dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey een behoorlijke update gaan krijgen. Vanaf 26 april zal het mogelijk zijn om de games te spelen met de Nintendo LABO VR Goggles, die een twee weken eerder zullen verschijnen.

Voor Super Mario Odyssey zal een kleine ‘bonuservaring’ worden toegevoegd. In drie mini-missies zullen spelers muzieknoten en munten verzamelen in de Cap-, Seaside- en Luncheon-koninkrijken. The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal echter meer functionaliteit krijgen. Hier zal de volledige game in VR te spelen zijn door de optie in te schakelen in het menu. Alleen filmpjes zullen geen extra functionaliteit hebben in VR.

Wat vind jij van deze verrassende onthulling? Ben je van plan de Nintendo LABO VR Goggles aan te schaffen voor deze updates?

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

12 gedachten over “Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgen LABO VR-support

 • 05/04/2019 om 10:33
  Permalink

  Ik heb geen idee hoe ze Zelda compleet speelbaar willen maken met hun VR-headset. Maar als ze dit voor elkaar krijgen en het ook nog eens goed speelbaar is, dan zal ik heel diep buigen voor Nintendo.

 • 05/04/2019 om 14:09
  Permalink

  Vind het erg jammer dat odyssey maar minigames krijgt, had ook wel de full game willen spelen. Ik hoop dat Mario kart 8 deluxe en splatoon 2 dezelfde update krijgen. In de toekomst Animal crossing en Luigi mansion 3, en misschien Pokémon sword en shield. Imo wel leuk allemaal, maar zoals Link al zegt, je kan zo ver ik weet de vr bril niet op je hoofd zetten, dus op die manier vraag ik het me wel af, hoe je dan kan spelen. Ik lees graag over de vorderingen van dit side project van Nintendo.

 • 05/04/2019 om 23:42
  Permalink

  Ik zie mij niet al die tijd met een kartonnen apparaat op mijn hoofd zitten bij BOTW. Ik meer dan 280 uur in die game zitten. Lamme armen….

Geef een reactie