Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgen LABO VR-support

Beleef Hyrule en de Odyssey-koninkrijken op een hele nieuwe manier.

Beleef Hyrule en de Odyssey-koninkrijken op een hele nieuwe manier.

Nintendo heeft aangekondigd dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey een behoorlijke update gaan krijgen. Vanaf 26 april zal het mogelijk zijn om de games te spelen met de Nintendo LABO VR Goggles, die een twee weken eerder zullen verschijnen.

Voor Super Mario Odyssey zal een kleine ‘bonuservaring’ worden toegevoegd. In drie mini-missies zullen spelers muzieknoten en munten verzamelen in de Cap-, Seaside- en Luncheon-koninkrijken. The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal echter meer functionaliteit krijgen. Hier zal de volledige game in VR te spelen zijn door de optie in te schakelen in het menu. Alleen filmpjes zullen geen extra functionaliteit hebben in VR.

Wat vind jij van deze verrassende onthulling? Ben je van plan de Nintendo LABO VR Goggles aan te schaffen voor deze updates?